World Wide Shipping

Testimonials

Πετρίνα Καραγιάννη, International Marketing Manager | Sinomarin® Gerolymatos International S.A.

‘Με αφορμή την επετειακή εκδήλωση του brand μας στο εξωτερικό, αναζητήσαμε ένα ιδιαίτερο δώρο με έντονη Ελληνική ταυτότητα. Η Atrion αποδείχτηκε ιδανικός συνεργάτης σε αυτή την ανάγκη μας, καθώς μέσα από αρκετές επιλογές βρήκαμε το κατάλληλο σχέδιο. Ένα καλαίσθητο και ποιοτικό δώρο σε προσεγμένη συσκευασία. Ευχαριστούμε την Atrion για την γρήγορη ανταπόκριση στο αίτημα μας, την ποιότητα του είδους καθώς επίσης και τον επαγγελματισμό απέναντι στον πελάτη.’

Πετρίνα Καραγιάννη, International Marketing Manager | Sinomarin® Gerolymatos International S.A.
Χριστίνα Λεονταρίδου, HR Manager, A. Hatzopoulos Α.Ε.

Έπειτα από εκτενή αναζήτηση και αρκετές απογοητεύσεις, μου συνέστησαν την ATRION για την ιδέα που ήθελα να εκτελέσω. Συνεργαστήκαμε με την ομάδα της ATRION για τα ετήσια βραβεία των εργαζομένων το 2017. Φέτος, ήταν η δεύτερη χρονιά και παρά τις απρόσμενες αλλαγές και το περιορισμένο χρονοδιάγραμμα που τους δόθηκε ανταπεξήλθαν με νέες ιδέες οι οποίες υλοποιήθηκαν εξαιρετικά. Είναι σίγουρα μία συνεργασία που θα κρατήσει χρόνια!

Χριστίνα Λεονταρίδου, HR Manager, A. Hatzopoulos Α.Ε.
Olga Coschina,  Association Account Manager, Kenes Association Worldwide

‘Είχαμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε με την ATRION και εντυπωσιαστήκαμε από την αποτελεσματικότητα και το ποιοτικό έργο τους. Θα συνεργαστούμε οπωσδήποτε και στα μελλοντικά μας έργα.’

Olga Coschina, Association Account Manager, Kenes Association Worldwide
Έλενα Παρίση-Τσατλογιάννη, Executive Assistant, CΕO  CITIBANK International Plc., Ελλάδα

‘Η συνεργασία μας με την ATRION Art Gifts ήταν εξαιρετική. Χαρήκαμε πάρα πολύ που συνεργαστήκαμε με ανθρώπους που πιστεύουν στην δουλειά τους και είναι πραγματικοί επαγγελματίες. Ανυπομονώ να συνεργαστούμε και στο μέλλον με την ίδια επιτυχία!’

Έλενα Παρίση-Τσατλογιάννη, Executive Assistant, CΕO CITIBANK International Plc., Ελλάδα
Mouna Benchabira, TS Switzerland Specialist, P&G

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ATRION Art Giftsγια τον επαγγελματισμό και την ευελιξία τους. Συνεργαζόμαστε για 2η φορά με την ATRION για τα βραβεία του διαγωνισμού μας “Procter & Gamble CEO Challenge Europe” στη Γενεύη. Είμαστε και πάλι εντυπωσιασμένοι από την ποιότητα του σχεδιασμού και της υλοποίησης. Η ATRION κατάφερε να αποτυπώσει το μοναδικό αίσθημα που θέλαμε να προσφέρουμε στους νικητές με τα συγκεκριμένα βραβεία. Κατάφερε επίσης να μας παραδώσει επιπλέον βραβεία σε χρόνο ρεκόρ και να διασφαλίσει ότι η παράδοση θα γίνει εγκαίρως.
Συστήνω την ATRION Art Gifts σε όλους όσους θέλουν να νιώθουν ασφάλεια σχετικά με τα δώρα και τα βραβεία τους στη διοργάνωση ενός event.»

Mouna Benchabira, TS Switzerland Specialist, P&G
Λία Ζαμπέτογλου, Training Manager, COSTA NAVARINO/STARWOOD HOTELS

Έψαχνα για κάτι πραγματικά ξεχωριστό για τα ετήσια βραβεία της εταιρίας μου. Αφού μίλησα με πολλούς διαφορετικούς προμηθευτές, επέλεξα την ATRION Art Gifts. Μέσα σε δύο εβδομάδες καθημερινής επικοινωνίας με την ομάδα της ATRION σχεδιάσαμε μαζί τα βραβεία μας! Τα παραλάβαμε και δύο ημέρες νωρίτερα!

Λία Ζαμπέτογλου, Training Manager, COSTA NAVARINO/STARWOOD HOTELS
Τάνια Τζίκα, Εμπορική Διευθύντρια,   ELVIAL ΑΕ

Στην ATRION βρήκαμε έναν συνεργάτη που λειτουργεί με όραμα και δημιουργικότητα . Οι προτάσεις τους είναι πάντοτε προσανατολισμένες προς τους στόχους μας και ως εκ τούτου το αποτέλεσμα είναι μοναδικό στο είδος του. Συγχαρητήρια για τις ιδέες, τον επαγγελματισμό σας και την άμεση εξυπηρέτηση. Πρόκειται για μια πραγματικά ευχάριστη εμπειρία κάθε φορά που δουλεύουμε μαζί σας !

Τάνια Τζίκα, Εμπορική Διευθύντρια, ELVIAL ΑΕ
Γραφείο Θεσμικής Ανάπτυξης, Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή και Perrotis College

Τα εταιρικά δώρα που δημιούργησε η ATRION για εμάς, δείχνουν ευαισθησία, γούστο και επαγγελματισμό. Εκτιμήθηκαν απόλυτα από όποιον τα παρέλαβε.

Γραφείο Θεσμικής Ανάπτυξης, Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή και Perrotis College
Κα Κατσάρκα, Διευθύντρια Eπικοινωνίας ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ST. LUKE’S

Η κλινική Άγιος Λουκάς επέλεξε την ATRION για τα χριστουγεννιάτικα δώρα της. Το γλυπτό «Δρομείς» που μας προτάθηκε από την ATRION, πραγματικά εντυπωσίασε τους  συνεργάτες μας. Η συνεργασία μας με την ATRION ήταν εξαιρετική και η εξυπηρέτηση έγινε με πρόθυμο και άμεσο τρόπο!

Κα Κατσάρκα, Διευθύντρια Eπικοινωνίας ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ST. LUKE’S
Τούλα Αλεξόπουλος, Chair of the Lifetime Achievement Award Committee, Hellenic Heritage Foundation, Καναδάς

Μείναμε απόλυτα ευχαριστημένοι από τη συνεργασία μας με την ATRION Art Gifts για τον ειδικό σχεδιασμό του ‘Lifetime Achievement Award’. Το συγκεκριμένο βραβείο δίνεται σε διακεκριμένες προσωπικότητες της ελληνικής κοινότητας του Καναδά. Το HHF θα ήθελε να ευχαριστήσει την ATRION για τη συνεργασία, τον επαγγελματισμό της στη δημιουργία του μοναδικού αυτού βραβείου. Έχοντας τη μορφή ελληνικού κίονα, το βραβείο συμβολίζει την ουσία του Ελληνισμού, τη βάση της ελληνικής μας κληρονομιάς και αντικατροπτίζει τα χαρακτηριστικά του «Ελληνισμού », της «Ηγετικότητας» και του « Επίτευγματος». ATRION, σας ευχαριστούμε!

Τούλα Αλεξόπουλος, Chair of the Lifetime Achievement Award Committee, Hellenic Heritage Foundation, Καναδάς
Κα Βασιλική Αδαμίδου, Διευθύντρια Επικοινωνίας, LIDL HELLAS

Πώς θα διαλέξω το καταλληλότερο δώρο που να εκφράζει το προφίλ και την δυναμική της εταιρίας και να λειτουργεί και ως επικοινωνιακό εργαλείο; Η απάντηση δεν είναι πάντα εύκολη. Η ATRION με διευκόλυνε, δίνοντάς μου παράλληλα και μία πιο διαπροσωπική διάσταση του δώρου. ATRION, σε ευχαριστώ!

Κα Βασιλική Αδαμίδου, Διευθύντρια Επικοινωνίας, LIDL HELLAS
Δημήτρης Χαζάπης, Communications & Marketing Executive, SKROUTZ.GR

Επιλέξαμε την ATRION Art Gifts για να δημιουργήσει το Χριστουγεννιάτικο δώρο για τα στελέχη μας και η επιλογή μας αποδείχθηκε ιδανική! Είμαστε εντυπωσιασμένοι από τον επαγγελματισμό τους , τη δημιουργικότητα και τη συνέπειά τους. Δημιούργησαν ακριβώς αυτό που θέλαμε και σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Ήταν χαρά μας που συνεργαστήκαμε με την Atrion και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί τους και μελλοντικά προκειμένου να δημιουργήσουμε κάτι τόσο όμορφο όσο το Χριστουγεννιάτικο δώρο μας !

Δημήτρης Χαζάπης, Communications & Marketing Executive, SKROUTZ.GR

ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΘΥΜΙΩΝ

Η λίστα επιθυμιών σας θα είναι διαθέσιμη για 30 ημέρες

Ωχ! Δεν υπάρχει τίποτα εδώ :(